NBA

Τάιρον Λου για Κλίπερς: «Είναι η πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας μου»

Ο Τάιρον Λου μίλησε για την απογοητευτική σεζόν που διανύουν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, αλλά και για το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις σταρ με ισχυρή προσωπικότητα.

Η φετινή σεζόν για τους Κλίπερς ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ωστόσο, τείνει να εξελιχθεί σε... φιάσκο!

Η ομάδα του Λος Άντζελες απογοητεύει με την έως τώρα εικόνα της στο παρκέ μετρώντας αισίως έξι διαδοχικές ήττες, οι πέντε εκ των οποίων ήρθαν με τον Τζέιμς Χάρντεν στη βασική πεντάδα!

Κάπως έτσι, οι Κλίπερς βρίσκονται στα... χαμηλά της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 3-7, δείχνοντας πως έχουν μπροστά τους πολλά και σημαντικά θέματα προς επίλυση, αν θέλουν να λογίζονται ως διεκδικητές του τίτλου.

Για την αγωνιστική κατάσταση μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Τάιρον Λου, ο οποίος και τόνισε πως το να «δέσει» το σύνολο αυτό και να τον οδηγήσει στην επιτυχία αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του!


«Αυτή είναι η πιο δύσκολη μου πρόκληση ως προπονητής. Το μεγαλύτερο πράγμα είναι να κάνω αυτά τα παιδιά να θυσιαστούν για την ομάδα είτε ξεκινούν το παιχνίδι, είτε τελειώνουν το παιχνίδι, είτε παίρνουν τα σουτ. Πρέπει να θυσιαστούμε. Τόσο απλό. Όλοι συμφωνούν σε αυτό. Υπάρχει μία μπάλα και τέσσερις σταρ στην ομάδα. Θέλουμε ο ένας να κάνει καλύτερο τον άλλο και κανείς δεν παραπονιέται για αυτό. Έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Κλίπερς.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x