NBA

Στην G-League ο Τζέιμς Γουάιζμαν

Στην θυγατρική ομάδα των Γουόριος θα συνεχίσει ο Τζέιμς Γουάιζμαν, σύμφωνα με τον Στιβ Κερ.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν, οι Γουόριορς στέλνουν τον Τζέιμς Γουάιζμαν στην θυγατρική τους ομάδα, τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς. Εκεί θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και περισσότερες κατοχές στα χέρια του, όπως δήλωσε ο Στιβ Κερ μετά την νίκη επί των Σπερς (132-95).

«Θα πάει στην Σάντα Κρουζ αύριο. Θα μείνει εκεί για δέκα μέρες τουλάχιστον, δεν θέλουμε να παίξει ένα παιχνίδι και να επιστρέψει απευθείας. Τον στέλνουμε εκεί για να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά και περισσότερα παιχνίδια γενικά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα μείνει εκεί για πάντα, θα επιστρέψει σε εμάς κάποια στιγμή», δήλωσε αναλυτικά ο Κερ.

Επίσης, ο Τζόρνταν Πουλ ο οποίος είχε περάσει αρκετό χρόνο στην G League μέχρι να βρει σταθερό ρόλο στο σύνολο του Στιβ Κερ, είπε στον νεαρό σέντερ ότι είναι μια πολύ ευκαιρία για τον ίδιο.

«Του είπα να μην το βλέπει σαν τιμωρία, ούτε σαν υποβιβασμό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο. Θα πάρει όσες προσπάθειες θέλει, θα δουλέψει στο παιχνίδι του και σίγουρα το χρειάζεται αυτό», ανέφερε ο Πουλ.

Μέχρι στιγμής στην σεζόν, ο 21χρονος σέντερ, που ήταν Νο 2 στο ντραφτ του 2020, μετράει 7,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 0,4 κοψίματα ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x