NBA

Στίβεν Α. Σμιθ: «Οι Πέισερς είπαν το πιο ηλίθιο ψέμα στην ιστορία του μπάσκετ»

Ο Στίβεν Α. Σμιθ αναφέρθηκε στον καβγά που ξέσπασε μετά την αναμέτρηση μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Πέισερς, όσον αφορά την μπάλα του αγώνα.

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε μετά την αναμέτρηση των Μπακς με τους Πέισερς, όσον αφορά την μπάλα του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να την κρατήσει ως ενθύμιο, καθώς πέτυχε career high με 64 πόντους, όμως οι Πέισερς την πήραν οι ίδιοι, ισχυριζόμενοι πως ήθελαν να την δώσουν στον ρούκι τους, Όσκαρ Τσιέμπουε, που πέτυχε το πρώτο καλάθι της καριέρας του στο NBA. Κάπως έτσι, ο «Greek Freak» έγινε έξαλλος, με την κατάσταση να φτάνει πολύ κοντά στον καβγά!

Ο γνωστός σχολιαστής του ΝΒΑ Στίβεν Α. Σμιθ πήρε θέση για το περιστατικό ξεκάθαρα υπέρ του Έλληνα σταρ, τονίζοντας πως η δικαιολογία των Πέισερς ήταν «η πιο ηλίθια στην ιστορία του μπάσκετ» και δίνοντας δίκιο στον Γιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλη αυτή η ιστορία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ηλίθια, αλλά κυρίως λόγω των Πέισερς. Ο Γιάννης έβαλε 64 πόντους, ρεκόρ καριέρας, και μετά το ματς έψαξε την μπάλα του αγώνα, την οποία είχαν πάρει οι Πέισερς. Σύμφωνα με τον προπονητή τους, Ρικ Καρλάιλ, πήραν την μπάλα επειδή την ήθελαν για έναν ρούκι τους, που είχε βάλει τους πρώτους του πόντους σε αγώνα NBA. Αυτό πρέπει να είναι το πιο ηλίθιο ψέμα στην ιστορία του μπάσκετ. Σε ένα ματς όπου έχασες, θέλεις να κρατήσεις την μπάλα ώστε να την δώσεις σε έναν ρούκι; Στα 30 χρόνια που καλύπτω τη λίγκα, ποτέ δεν έχω δει ρούκι να παίρνει την μπάλα του αγώνα επειδή έβαλε το πρώτο του καλάθι. Είναι ένα ξεκάθαρο ψέμα, που κάνει τους ανθρώπους να σε κοιτούν και να λένε "δεν πιστεύω τίποτα"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x