NBA

Στιβ Κερ: «Αποδεχόμαστε τον Γκριν για αυτό που είναι, δεν μπορείς να τον σταματήσεις»

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, αναφέρθηκε στον Ντρέιμοντ Γκριν και την αποβολή του από το Game 3 με τους Κινγκς, λόγω του πατήματος στον Σαμπόνις.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκονται πίσω με σκορ 2-0 στη σειρά με τους Σακραμέντο Κινγκς για τον πρώτο γύρο των playoffs.

Παρά τις δύο σερί ήττες από τους «Βασιλιάδες», οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχουν να διαχειριστούν και την τιμωρία του Ντρέιμοντ Γκριν και την αποβολή του από το Game 3 της σειράς, εξαιτίας του πατήματος στο στήθος του Ντομάντας Σαμπόνις.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου λίγες ώρες πριν το αποψινό παιχνίδι στο Σαν Φρανσίσκο (21/04, 05:00), ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον 33χρονο φόργουορντ, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει, ενώ, όλος ο οργανισμός των Γουόριορς τον αποδέχεται για αυτό που είναι, με τα θετικά και τα αρνητικά του.


«Δεν μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Ντρέιμοντ. Δεν πρόκειται να βάλεις το χέρι γύρω του για να τον ηρεμήσεις και να τους πει "οκ, ας προχωρήσουμε παρακάτω". Δε λειτουργεί έτσι. Όπως είπα, αποδεχόμαστε τον Γκριν για αυτό που είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κερ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x