NBA

Η επική αντίδραση του Κάρι μόλις είδε τον Τόμπσον με νέο συμπαίκτη από τους Μάβερικς!

Ο Στεφ Κάρι φαίνεται πως ακόμα να... χωνέψει το γεγονός πως ο Κλέι Τόμπσον αποτελεί παρελθόν από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς!

Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον πέρασαν μαζί μια... μπασκετική ζωή στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, χτίζοντας τη δική τους αυτοκρατορία με τέσσερα πρωταθλήματα ΝΒΑ!

Όλα τα ωραία ωστόσο κάποτε τελειώνουν, με τους «Splash Brothers» να χωρίζονται φέτος το καλοκαίρι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, καθώς ο Τόμπσον αποχώρησε από τους «πολεμιστές» με προορισμό τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Κάρι φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να... χωνέψει το γεγονός πως ο καλύτερος συμπαίκτης και φίλος του θα φοράει άλλη φανέλα!

Κάτι που έδειξε, με μπόλικο χιούμορ βέβαια, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν βρέθηκε στον αγώνα Λας Βέγκας Έισις-Νιού Γιορκ Λίμπερτι για το WNBA, εκεί όπου βρισκόταν και ο Τόμπσον με τον νέο συμπαίκτη του πλέον στους Μαβς, Ντέρεκ Λάιβλι!

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς πέρασε από μπροστά τους, και μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι μαζί οι δύο παίκτες των Μάβερικς, έκανε μορφασμούς σαν να... σιχάθηκε που τους είδε!

Αμέσως μετά πάντως ξέσπασε σε γέλια, συνομιλώντας μαζί τους σε πολύ όμορφο και χαλαρό κλίμα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x