NBA

Σπόελστρα: «Είναι ανησυχητικό που απολύονται προπονητές σαν τον Ντοκ Ρίβερς»

O Έρικ Σπόελστρα δήλωσε πως είναι πολύ ανησυχυτικό το γεγονός πως φεύγουν από τις ομάδες τους έμπειροι προπονητές όπως ο Ντοκ Ρίβερς.

Με τα playoffs του ΝΒΑ να πλησιάζουν σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή τους, ήδη πολλές ομάδες που αποκλείστηκαν έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στην τεχνική τους ηγεσία.

Ντοκ Ρίβερς, Μόντι Γουίλιαμς και Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα εξαιρετικών προπονητών που απολύθηκαν λόγω κακής πορείας στη φετινή postseason.

Στο παράδοξο της κατάστασης αυτής αναφέρθηκε ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σπόελστρα, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να απολύονται αποδεδειγμένα καλοί προπονητές, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ντοκ Ρίβερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σκέφτομαι πολύ τους σπουδαίους, αποδεδειγμένους, έμπειρους προπονητές που έχουν ήδη χάσει τις δουλειές τους. Απλώς δεν έχει νόημα για μένα. Είναι ανησυχητικό. Ο Doc είναι Hall of Famer. … Περνάς τον πρώτο γύρο, θα υπάρξουν μερικές πολύ καλές ομάδες. Μεγάλοι παίκτες, σπουδαίοι οργανισμοί, σπουδαία προπονητικά επιτελεία που θα αποκλειστούν. Είναι μέρος της φύσης αυτού του θεσμού. Υπάρχουν μόνο λίγες ομάδες που μπορούν να προκριθούν. Είναι απλώς ένα πραγματικά δύσκολο πράγμα. Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες, ακούγοντας τα νέα για μερικές πραγματικά απίστευτες απολύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x