NBA

Ο Γουεμπανιαμά συνεχίζει να «συστήνεται» στο NBA

Τα πατήματά του προσπαθεί να βρει στον κόσμο του NBA ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ο οποίος παρότι ήταν γενικά άστοχος κόντρα στους Ρόκετς, επέδειξε μέρος των ικανοτήτων του στη νίκη (117-103) των Σπερς.

Την πρώτη τους νίκη στο πλαίσιο της preseason του NBA πέτυχαν τα ξημερώματα οι Σπερς, οι οποίοι επικράτησαν 117-103 των Ρόκετς, και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Βικτόρ Γουεμπανιαμά.

Ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα του Σαν Αντόνιο, έχοντας κάποιες καλές στιγμές απέναντι στο Χιούστον, παρότι ήταν σε γενικές γραμμές άστοχος σε αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος άσος πέτυχε 15 πόντους, με 3/10 σουτ (2/5 τρίποντα) και 7/8 βολές, ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, και είχε 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 2 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ντέβιν Βάσελ, από εκεί και πέρα, είχε 25 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς, ενώ ο Ζακ Κόλινς πρόσθεσε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ρόκετς παρατάχθηκαν χωρίς τους Τζέιλεν Γκριν και Φρεντ ΒανΒλίτ, και ξεχώρισαν ο Τζαμπάρι Σμιθ με 20 πόντους και ο Τζίναθαν Γουίλιαμς 19 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x