NBA

Την επιστροφή του Ντεζούντε Μάρεϊ στον Σαν Αντόνιο ονειρεύονται οι Σπερς!

Οι Σπερς ενδιαφέρονται ζεστά για την επιστροφή του Ντεζούντε Μάρεϊ στο Σαν Αντόνιο, στοχεύοντας σε ένα trade με τους Ατλάντα Χοκς.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες στο «στρατόπεδο» των Σπερς, μετά και την απόκτηση του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο Νο.1 του ντραφτ.

Παρ' όλα αυτά, με μόλις πέντε νίκες στα 35 πρώτα παιχνίδια της regular season, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς φιγουράρει στην τελευταία θέση της Δυτικής Περιφέρειας, παλεύοντας με τους Πίστονς και τους Γουίζαρντς για την πρώτη επιλογή του επερχόμενου ντραφτ!

Ο οργανισμός του Σαν Αντόνιο είναι δεδομένο πως θέλει να στηρίξει το μέλλον του πάνω στο παιδί-θαύμα του γαλλικού και παγκόσμιου μπάσκετ, θέλοντας δίπλα στον «Γουέμπι» να προσθέσει τα κατάλληλα εργαλεία για την αγωνιστική εκτόξευση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια, οι Σπερς ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση ενός... δικού τους παιδιού. Ο λόγος για τον Ντεζούντε Μάρεϊ, ο οποίος και αποχώρησε από τον οργανισμό του Τέξας το καλοκαίρι του 2022 για λογαριασμό των Ατλάντα Χοκς.

Φέτος, ο 27χρονος Αμερικανός κόμπο-γκαρντ μετράει 20,9 πόντους, 5 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα των «γερακιών», τα οποία και σκέφτονται σοβαρά να προβούν σε αλλαγές στο ρόστερ τους, μιας και η σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x