NBA

Μπρούκλιν Νετς: Σκέφτονται να ανταλλάξουν τον Μπεν Σίμονς

Ψάχνουν να αναβαθμίσουν το ρόστερ τους οι Μπρούκλιν Νετς και το όνομα του Μπεν Σίμονς ακούγεται πολύ δυνατά!

«Εξετάζουν» την πιθανότητα να δώσουν σε ανταλλαγή τον Μπεν Σίμονς οι Μπρούκλιν Νετς, αφού ψάχνουν για περισσότερους σουτέρ γύρω από Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Οι Νετς απογοητεύουν ως τώρα, και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζονται βοήθεια στη περιφέρεια, αλλά και στην ρακέτα. Άλλωστε, ο ίδιος ο Σον Μαρκς (general manager) παραδέχθηκε πως το ρόστερ, όπως είναι δομημένο αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθεί ότι το ρόστερ μας «μπάζει» σε συγκεκριμένες θέσεις. Δεν έχει «δέσει» για τα καλά ακόμα, με αποτέλεσμα να μην αποδίδουμε όπως θέλουμε», δήλωσε ο Nέο Ζηλανδός general manager.

Το Μπρούκλιν ψάχνει έναν έμπειρο περιφερειακό παίκτη και κατά προτίμηση με καλό περιφερειακό σουτ σύμφωνα με τον Ίαν Ιγκλ.

«Ο Μπεν Σίμονς ήταν ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι ως αντάλλαγμα. Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν οι συζητήσεις προχώρησαν περαιτέρω, όμως οι Νετς έχουν μπει πολύ δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί να απειλήσει από τα 7.25», ανέφερε ο Ιγκλ.

Ο Σίμονς φέτος έχει τους χειρότερους μέσους όρους της καριέρας του, συγκεκριμένα μετράει 6,2 πόντους, 7,3 ασίστ και 6,5 ριμπάουντ σε 32 λεπτά συμμετοχής, αξίζει να σημειωθεί ότι το Μπρούκλιν ηττήθηκε και στα πέντε παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ο Αυστραλός φόργουορντ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x