NBA

Σίξερς: Λιγοστές οι ελπίδες συμμετοχής του Εμπίντ στο Game 3 με τους Χιτ

Εκτός και από το τρίτο παιχνίδι των Σίξερς κόντρα στους Χιτ για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα ο Ζοέλ Εμπίντ.

Στο απουσιολόγιο των Σίξερς ενόψει της τρίτης αναμέτρησης με τους Χιτ (ξημερώματα Σαββάτου 7/5, 02:00) για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας παραμένει ο Ζοέλ Εμπίντ.

O 28χρονος υπέστη ελαφριά διάσειση και το πρωτόκολλο του ΝΒΑ δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί μέχρι οι εξετάσεις του να είναι τελείως καθαρές, ενώ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως ούτε τον τραυματισμό στο μάτι.

Παρ' όλα αυτά, οι Σίξερς διατηρούν κάποιες λιγοστές ελπίδες πως θα τον έχουν στη διάθεσή τους για το τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στους Χιτ, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι υπέρ του συγκεκριμένου ενδεχόμενου.

Να θυμίσουμε πως οι Χιτ νίκησαν με άνεση στα δύο πρώτα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στο Μαϊάμι (106-92 και 119-103), ενώ ακολουθούν δύο συνεχόμενα ματς στη Φιλαδέλφεια. Η ομάδα που θα πανηγυρίσει πρώτη τέσσερις νίκες, θα πάρει και την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x