NBA

Οι φίλοι των Σίξερς γιούχαραν τον Μπεν Σίμονς στην επιστροφή του στο «Wells Fargo Center»!

Οι φίλαθλοι των Σίξερς γιούχαραν έντονα τον Μπεν Σίμονς κατά τη διάρκεια της εισόδου του στο παρκέ, στην αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια με τους Μπρούκλιν Νετς.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από 3 μήνες για τον Μπεν Σίμονς, με την μοίρα να τα φέρνει έτσι ώστε ο Αυστραλός γκαρντ να πατάει για πρώτη φορά παρκέ μετά τις αρχές Νοεμβρίου στο εκτός έδρας παιχνίδι των Μπρούκλιν Νετς με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Παρότι ο 27χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα των 76ers για μια εξαετία, οι φίλαθλοι της ομάδας φαίνεται πως του έχουν πολλά... μαζεμένα, τόσο για τον τρόπο που αποχώρησε από τον σύλλογο, όσο και για την γενικότερη συμπεριφορά του πριν αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, κατά την είσοδό του στο παρκέ στην αποψινή αναμέτρηση, πολλοί ήταν εκείνοι από τις εξέδρες του «Wells Fargo Center» που γιούχαραν, και μάλιστα έντονα, τον άλλοτε παίκτη τους, με τον ίδιο πάντως να μη δίνει και ιδιαίτερη σημασία.

Για την ιστορία, ο Μπεν Σίμονς αποχώρησε από τους Σίξερς στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, σε ένα πακέτο ανταλλαγών για λογαριασμό του Τζέιμς Χάρντεν.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x