NBA

Σίξερς: Ο Σίμονς τα έχει... πάρει με τον Εμπίντ!

Ο Μπεν Σίμονς αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των Φιλαδέλφεια Σίξερς με το περιβάλλον του Αυστραλού να χρεώνει εν πολλοίς αυτή του την απόφαση στον Τζόελ Εμπίντ!

Ένα από τα... σίριαλ της φετινής σεζόν του ΝΒΑ είναι αναμφίβολα εκείνο του Μπεν Σίμονς και την άρνησής του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Παρά τις πολλές προσπάθειες της ομάδας να «γεφυρωθούν» οι σχέσεις των δύο ομάδων, ο 25χρονος Αυστραλός φέρεται ανένδοτος να πάρει πίσω την απόφασή του, παραμένοντας εκτός παρκέ από το τέλος της περσινής σεζόν!

Ο σύλλογος της Φιλαδέλφεια έχει ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες και την αναζήτηση ομάδας ώστε να παραχωρήσει με trade τον νεαρό άσο, ωστόσο ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα που επικαλούνται πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Μπεν Σίμονς, ο Αυστραλός γκαρντ φαίνεται πως τα έχει... πάρει με τον έτερο σταρ των Σίξερς, Τζόελ Εμπίντ!

Ο λόγος είναι πως νιώθει ότι ο Καμερουνέζος σέντερ φάνηκε να κατηγόρησε τον Σίμονς για τον αποκλεισμό της ομάδας στα περσινά play-offs, κάτι το οποίο δεν έκανε ο ίδιος στον Εμπίντ παρά την κακή του εμφάνιση στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας το 2019!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x