NBA

Σίξερς: Επέβαλαν πρόστιμο 360χιλ. δολαρίων στον Μπεν Σίμονς!

Οι Σίξερς επέβαλαν πρόστιμο 360χιλ. δολαρίων στην Μπεν Σίμονς για την απουσία του από τον τελευταίο αγώνα, σκοπεύοντας να συνεχίσουν αυτή την τακτική μέχρι να συνεργαστεί με τους γιατρούς της ομάδας.

Ακόμα ένα επεισόδιο εκτυλίχθηκε απόψε στο... σίριαλ ανάμεσα στους Σίξερς και τον Μπεν Σίμονς.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν τεταμένες, με τον σύλλογο της Φιλαδέλφεια να δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει την ιστορία στα άκρα μέχρι να συνεργαστεί με την ομάδα ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Σίξερς επέβαλαν πρόστιμο 360 χιλιάδων δολαρίων στον Αυστραλό άσο, ποσό που αντιστοιχεί στον μισθό ενός αγώνα. Μάλιστα, σκέφτονται σοβαρά να συνεχίσουν τις κυρώσεις προς τον νεαρό γκαρντ μέχρι να βρεθεί μια λύση και να συνεργαστεί με τους ιατρούς του οργανισμού.

Να θυμίσουμε πως ο Σίμονς πριν λίγες ημέρες επικαλέστηκε ψυχολογικούς λόγους, τονίζοντας πως αισθάνεταιανέτοιμος πνευματικά για να επιστρέψει στις προπονήσεις και τους αγώνες των Σίξερς.

Η ομάδα σεβάστηκε την επιλογή του, ενώ του πρόσφερε και τους ιατρούς του οργανισμού ώστε να τον βοηθήσουν. Αντιθέτως εκείνος δεν δέχθηκε την πρόταση, ενώ δεν θέλησε να έχει καμία επαφή με τους Σίξερς, τονίζοντας πως μιλάει με ψυχολόγους της Επιτροπής παικτών του ΝΒΑ.

Με το καινούργιο πρόστιμο που επέβαλλαν, οι Σίξερς θέλουν να «συνετίσουν» τον Αυστραλό ώστε να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση ανταλλαγής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x