NBA

Σίξερς: Έξαλλος ο Πι Τζέι Τάκερ με τους συμπαίκτες του

Τα «έψαλλε» στους συμπαίκτες του μετά την ήττα των Σίξερς από τους Σπερς ο Πι Τζέι Τάκερ.

Δεν κρατήθηκε ο Πι Τζέι Τάκερ και «έκραξε» τους συμπαίκτες του μετά τη τρίτη σερί ήττα της ομάδας του από τους νεανικούς Σπερς.

Οι Σίξερς μετά από τις δύο ήττες από τους Σέλτικς και τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Σάββατο το βράδυ φιλοξενούσαν το Σαν Αντόνιο που είναι φαινομενικά μια αδύναμη ομάδα. Όμως, τα «σπιρούνια» έπαιξαν πολύ οργανωμένο και στοχευμένο μπάσκετ και έτσι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο απέναντι στη Φιλαδέλφεια.

Μετά το παιχνίδι το νέο απόκτημα της Φιλαδέλφεια, Πι Τζέι Τάκερ, δεν άντεξε και φώναξε στους νέους συμπαίχτες του. «Ο Πι Τζέι τους φώναζε μέσα στα αποδυτήρια ότι επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα δεν πάει να πει ότι θα μας δώσουν τη νίκη έτσι απλά. Πρέπει να παλέψουμε για αυτή», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς.

Επιπρόσθετα και ο Τομπάιας Χάρις μίλησε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του. «Δεν παίξαμε καθόλου καλή άμυνα. Πρέπει όμως να τους δώσουμε τα εύσημα διότι έβαλαν και κάποια πολύ δύσκολα σουτ. Αλλά, εμείς δεν θέλουμε να επιτρέπουμε σε ομάδες να σκοράρουν πάνω από 30 πόντους στα δωδεκάλπετα. Πρέπει να επικεντρωθούμε πιο πολύ σε αυτόν το τομέα», τόνισε ο φόργουορντ των Σίξερς.

Οι Σίξερς σήμερα θα αναμετρηθούν με τους Πέισερς στην έδρα τους και ύστερα έχουν τέσσερα σερί ματς μακριά από τη Φιλαδέλφεια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x