NBA

Συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Πασκάλ Σιάκαμ ο Ουτζίρι-Ευχαριστήριο μήνυμα και από Τρουντό

Ο πρόεδρος των Ράπτορς και ο πρωθυπουργός του Καναδά ευχαριστούν τον Πασκάλ Σιάκαμ για την παρουσία του στο Τορόντο.

Μετά από οκτώ χρόνια και ένα πρωτάθλημα ο Πασκάλ Σιάκαμ αποχώρησε από το Τορόντο με ανταλλαγή για τους Ιντιάνα Πέισερς, με τον Μασάι Ουτζίρι και τον Τζαστίν Τρουντό να απευθύνονται δημόσια σε συνέντευξη Τύπου και στο Χ αντίστοιχα για τον Καμερουνέζο.

«Δύο Αφρικανοί που κέρδισαν ένα πρωτάθλημα. Αυτό μοιράζομαι μαζί του. Η επιτυχία αυτού του άντρα είναι και δική μου επιτυχία όπου κι αν βρίσκεται» δήλωσε ο συναισθηματικά φορτισμένος πρόεδρος των Ράπτορς που μοιράζεται μια βαθιά προσωπική σχέση με τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ.

«Το να ανταλλάξεις έναν παίκτη και όταν ένας παίκτης φεύγει είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Ο Φρεντ Βαν Βλιτ το είπε. Θυμάμαι εκείνη την κλήση το καλοκαίρι. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτή τη δουλειά» σχολίασε ο Ουτζίρι με το Σιάκαμ να είναι ο τελευταίος παίκτης που αγωνίστηκε με την ομάδα στους τελικούς που κέρδισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα το 2019. Ο μόνος που έχει μείνει από τότε είναι ο Κρις Μπουσέρ, ο οποίος δεν είχε καθόλου αγωνιστικά λεπτά τότε.



Τον Καμερουνέζο αποχαιρέτησε και ο Τζαστίν Τρουντό. «Ευχαριστούμε Πασκάλ Σιάκαμ. Είναι λυπηρό να βλέπω έναν από τους αγαπημένους μου Ράπτορς να φεύγει, αλλά είμαστε ευγνώμονες για αυτό που έκανες για την ομάδα, τους οπαδούς και για το άθλημα. Καλή τύχη, Spicy P!» έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά στο Χ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x