NBA

Ντόντσιτς και Ντινγουίντι χάλασαν το πάρτι των Σέλτικς για Γκαρνέτ

Οι Μάβερικς με δύο μεγάλα τρίποντα στο τέλος απέδρασαν από τη Βοστώνη με 95-92 χαλώντας το πάρτι των Σέλτικς για την απόσυρση της φανέλας του Κέβιν Γκαρνέτ.

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για τους Μάβερικς απέναντι στους Σέλτικς, πάλι με τον Λούκα Ντόντσιτς καθοριστικό. Το Ντάλας επικράτησε 95-92 στη Βοστώνη χαλώντας το πάρτι των γηπεδούχων για την απόσυρση της φανέλας του Κέβιν Γκαρνέτ.

Ο Σλοβένος με τρίποντο 1:21 πριν το τέλος ισοφάρισε σε 92-92, ενώ είχε και την ασίστ για το ελεύθερο τρίποντο με το οποίο ο Σπένσερ Ντινγουίντι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να σώσουν την παρτίδα, αλλά το φάουλ που δόθηκε αρχικά στον Ντόντσιτς πάνω σε τρίποντο του Μάρκους Σμαρτ μετά από challenge του Τζέισον Κιντ ακυρώθηκε, ενώ το τρίποντο του Τζέισον Τέιτουμ στην τελευταία επίθεση δεν βρήκε στόχο.

Ο Ντόντσιτς είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα, με τους Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ και Σπένσερ Ντινγουίντι να ακολουθούν έχοντας 19 και 18 πόντους αντίστοιχα. Για τους γηπεδούχους ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 21 πόντους αλλά με 7/23 σουτ, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν έμεινε στους 14 με 6/16.

Με τη νίκη αυτή οι Μάβερικς έφτασαν στο 42-26 και είναι πέμπτοι στη Δύση, ενώ οι Σέλτικς με 41-28 παραμένουν στην ίδια θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x