NBA

«Σαρώνουν» την αγορά για να ανταλλάξουν τον Έιτον οι Σανς!

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Σανς ο ΝτιΆντρε Έιτον, καθώς η ομάδα του Φοίνιξ αναμένεται να ψάξει προορισμό ώστε να ανταλλάξει τον Αμερικανό σέντερ.

Μία ακόμη απογοητευτική σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Φοίνιξ Σανς.

Η ομάδα της Αριζόνα για ακόμη μία φορά παρουσιάστηκε ως contender όμως αποκλείστηκε πρόωρα από το Ντένβερ, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη απογοήτευση αλλά και απόφαση για μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ESPN Τιμ ΜακΜέιχον, οι Σανς αναμένεται να ψάξουν στην αγορά προορισμό για τον ΝτιΆντρε Έιτον, καθως αισθάνονται απογοήτευση με την πορεία του Αμερικανού σέντερ.

«Ο Έιτον θα ήταν ενθουσιασμένος για ένα νέο ξεκίνημα με ένα άλλο franchise, είπαν πηγές στο ESPN», έγραψε ο MacMahon. «Οι Σανς αναμένεται να εξερευνήσουν επιθετικά την αγορά για αυτόν αυτό το καλοκαίρι, ανέφεραν πηγές της λίγκας».

Παρόλο που ο Έιτον είχε μια απογοητευτική σειρά κόντρα στο Ντένβερ πηγές του πρωταθλήματος αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο 18,0 πόντους και 10,0 ριμπάουντ ανά παιχνίδι αυτή τη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x