NBA

Συγκινεί ο Σακίλ για Κόμπι: «Πίστευα πως θα γερνούσαμε μαζί. Έπρεπε να μιλούσαμε πιο συχνά»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ μίλησε για τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ σε συνέντευξή του στο People.

Μπορεί σε δύο μήνες να συμπληρώνονται τρία χρόνια από την τραγική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου, αλλά ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατό του. Ο θρυλικός σέντερ μετανιώνει που η «ανάλωση» στην καθημερινότητα δεν του επέτρεπε να έχει πιο συχνή επαφή με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Λέικερς.

«Δεν θα ξαναδώ τον Κόμπι, ποτέ ξανά. Πίστευα πως και οι δύο θα γερνούσαμε παρέα», δήλωσε στο People ο «Σακ».

«Αναβάλλεις να δεις κάποιον στην καθημερινότητα. Έπρεπε να του είχα τηλεφωνήσει, έπρεπε να μου είχε τηλεφωνήσει. Και οι δύο! Όμως ήμουν απασχολημένος, ήταν απασχολημένος κι αυτός. Και λέγαμε ‘θα τα πούμε κάποια στιγμή’. Δεν έπρεπε να θεωρούμε άλλα πράγματα πιο σημαντικά από την επαφή μας, αλλά αυτά τα μικρά πράγματα μάς εμπόδιζαν. Γι’ αυτό, να μιλάτε με τη μητέρα σας, με τον αδερφό σας, τους φίλους σας από το παρελθόν», πρόσθεσε.

Η σχέση τους δεν ήταν πάντα αρμονική, ειδικά όσο ήταν συμπαίκτες, αλλά όταν ωρίμασαν και το «εγώ» τους υποχώρησε, έγιναν δύο καλοί φίλοι. «Κάποιες φορές σαν ανώριμα παιδιά μαλώναμε και ανταλλάζαμε κουβέντες. Όμως να είστε σίγουροι, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος νόμιζε πως ήμασταν στα μαχαίρια, όταν έκλειναν οι κάμερες, ο ένας έγνεφε στον άλλο και λέγαμε ‘πάμε να τσακίσουμε τους αντιπάλους μας’», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x