NBA

Ο Σακίλ συνεχίζει την κόντρα με τον Γκομπέρ: «Είναι ευαίσθητος»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ απάντησε στις κατηγορίες του Γκομπέρ, που πιστεύει πως ο Σακ είναι εμπαθής και τον ζηλεύει λόγω των εσόδων και των επιτευγμάτων του.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ έχει επικρίνει εδώ και καιρό τις ικανότητες Ρούντι Γκομπέρ, καθώς επίσης και τα χρήματα που λαμβάνει, τονίζοντας πως είναι δυσανάλογα της ποιότητάς του. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Complex, ο θρύλος του NBA ρωτήθηκε ποιος πιστεύει ότι είναι ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Χωρίς δισταγμό, ο Σακ κατονόμασε τον Ρούντι Γκομπέρ, εξηγώντας ότι ο Γάλλος δεν αξίζει το τεράστιο συμβόλαιό του και «καταστρέφει το σύστημα». Ο Γκομπέρ απάντησε στα σχόλια του παλαίμαχου σέντερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι ο Σακ θα έπρεπε να κοιτάζει τη δουλειά του αντί να ρίχνει βολές σε παίκτες.

«Είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιον που έχει πετύχει τόσα πολλά όσα εσύ τόσο στον αθλητισμό όσο και στις επιχειρήσεις, να εξακολουθεί να πυροδοτείται από τα οικονομικά και τα επιτεύγματα ενός άλλου ανθρώπου», έγραψε ο Γκομπέρ και συνέχισε: «Καταλαβαίνω το κομμάτι της ψυχαγωγίας, αλλά σε αντίθεση με άλλους, εσύ δεν το χρειάζεσαι αυτό για να παραμείνεις επίκαιρος».

Η διαμάχη φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού ο Σακ ανταπέδωσε τα πυρά στον ψηλό των Τίμπεργουλβς. Μιλώντας σε podcast με τους Ουντόνις Χάσλεμ και Μάικ Μίλερ, ο Ο' Νιλ απάντησε στα σχόλια του Γκομπέρ, απορρίπτοντας την ιδέα ότι τον ενοχλεί η επιτυχία του Γάλλου, λέγοντάς μάλιστα «ευαίσθητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x