NBA

Ανοικτός για επιστροφή στην Ευρώπη το 2022 ο Ρούμπιο!

Το ενδεχόμενο να εξετάσει την επιστροφή του στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2022 άφησε ανοικτό ο Ρίκι Ρούμπιο!

Κουρασμένος από τις συνεχείς ανταλλαγές στο ΝΒΑ δήλωσε ο Ρίκι Ρούμπιο.

Σε συνέντευξή του στην Ισπανία, ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως αναζητά την σταθερότητα πλέον στην καριέρα του, ενώ άφησε να εννοηθεί πως το καλοκαίρι του 2022 θα εξετάσει ακόμη και την επιστροφή του στην Ευρώπη.

«Κουράστηκα λίγο. Κάθε παίκτης προτιμά την σταθερότητα, ειδικά τώρα που και η οικογένειά μου χρειάζεται σταθερότητα. Πράγματι, έχω κουραστεί λίγο με τις ανταλλαγές, αλλά είμαστε στο ΝΒΑ εδώ και δέκα χρόνια, οπότε ξέρω πως λειτουργεί η κατάσταση. Όλοι προσπαθούν να προετοιμαστούν για να ενσωματωθούν στο νέο τους περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι πνευματικά έτοιμος γι’ αυτό. Αλλά, όλα θέλουν χρόνο», δήλωσε αρχικά ο 30χρονος γκαρντ στη «Marca» και στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν σκέφτεται την επιστροφή στην Ευρώπη:

«Δεν το σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Στο τέλος της επόμενης σεζόν θα είμαι ελεύθερος και θα εξετάσω τις επιλογές μου. Ο τρόπος που θα παίξω τη σεζόν που έρχεται, θα καθορίσει και την αξία μου στην αγορά. Μαζί με την οικογένειά μου θα εξετάσουμε τις επιλογές και μαζί θα πάμε στο επόμενο βήμα».

Ο Ρούμπιο μετακόμισε το 2011 στο ΝΒΑ από την Μπαρτσελόνα και από τότε έχει αγωνιστεί δύο φορές στους Τίμπεργουλβς και ακόμη σε Τζαζ και Σανς. Η νέα σεζόν, θα βρει τον 30χρονο γκαρντ στους Καβαλίερς, καθώς εκεί τον παραχώρησε η ομάδα της Μινεσότα, με την οποία φέτος είχε κατά μέσο όρο 8,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 6,4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x