NBA

Αντάλλαξαν... τραυματίες Ρόκετς και Γκρίζλις: Στο Χιούστον ο Άνταμς, στο Μέμφις ο Ολαντίπο

Σε trade προχώρησαν Ρόκετς και Γκρίζλις, με τον Στίβεν Άνταμς να πηγαίνει στο Χιούστον και τον Βίκτορ Ολαντίπο μαζί με 3 draft picks στο Μέμφις.

Σε μια ανταλλαγή με... μακροπρόθεσμη προοπτική προχώρησαν Ρόκετς και Γκρίζλις!

Η ομάδα του Χιούστον απέκτησε από αυτή του Μέμφις τον Στίβεν Άνταμς, με τον Βίκτορ Ολαντίπο, μαζί με 3 draft picks δευτέρου γύρου, να ακολουθούν το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο 30χρονος Άνταμς είναι εκτός δράσης από τις 22 Ιανουαρίου του 2023 λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο χιαστό, ο οποίος τον κράτησε εκτός των τελευταίων 36 αγώνων της προηγούμενης σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε ένεση βλαστοκυττάρων τον Μάρτιο με την ελπίδα να επιστρέψει μετά από μια επανεκτίμηση σε τέσσερις εβδομάδες, ο τραυματισμός παρέμεινε κατά τη διάρκεια των playoffs αλλά και της φετινής σεζόν. Αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ το 2024-25.

Από την άλλη, ο Ολαντίπο, 31 ετών, έσκισε τον επιγονατιδικό τένοντα στο αριστερό του γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των playoffs την περασμένη άνοιξη, ενώ βρισκόταν στους Μαϊάμι Χιτ. Αυτό κατέστησε αναγκαία την τρίτη μεγάλη χειρουργική επέμβαση του Αμερικανού σε τέσσερα χρόνια, μετά από δύο στον δεξιό τετρακέφαλο. Έκτοτε, ο παίκτης ανταλλάχθηκε τρεις φορές: από το Μαϊάμι στην Οκλαχόμα Σίτι, από εκεί στους Ρόκετς και τώρα στους Γκρίζλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x