NBA

Οι Ρόκετς... μπαίνουν «σφήνα» στους Κινγκς για την απόκτηση του Κούζμα!

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, οι Χιούστον Ρόκετς αποτελούν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Κάιλ Κούζμα στην free agency, με τους Κινγκς να ενδιαφέρονται επίσης για την περίπτωσή του.

Ένα από τα πιο... καυτά ονόματα της φετινής free agency είναι αναμφίβολα εκείνο του Κάιλ Κούζμα!

Ο 27χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 21,2 πόντους, 7,2 ριμπαόυντ και 3,7 ασίστ μέσο όρο σε 64 παιχνίδια της regular season με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Όπως είναι λογικό, πολλές είναι οι ομάδες που έχουν στα ραντάρ τους τον πρώην άσο των Λέικερς, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι Σακραμέντο Κιγνκς.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα του Κρις Χέινς, τη δεδομένη στιγμή, φαβορί για την απόκτηση του Κούζμα φαντάζουν οι Χιούστον Ρόκετς! Οι «ρουκέτες» έχουν πολύ χώρο φέτος στο salary cap, περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που τους διευκολύνει στο να κυνηγήσουν τέτοιες δύσκολες και ακριβές περιπτώσεις παικτών.

Δημοσιεύματα που εφόσον επιβεβαιωθούν και στην πράξη, ίσως επηρεάσουν και την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ. Και αυτό διότι σε περίπτωση που οι Κινγκς δεν αποκτήσουν τον βασικό τους στόχο για τη θέση «4», που δεν είναι άλλος από τον Κούζμα, τότε ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού θα έχει αυξημένες πιθανότητες - αν τελικά πάει στο Σακραμέντο - να έχει έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x