NBA

Ρεκόρ του Λάρι Μπερντ έπιασε ο Τέιτουμ

Ένα ρεκόρ που την τελευταία φορά είχε κάνει ο Λάρι Μπέρντ πέτυχε ο Τζέισον Τέιτουμ, στην νίκη των Μπόστον Σέλτικς επί των Ιντιάνα Πέισερς (114-111).

Πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με τουλάχιστον 30 πόντους έχει πετύχει ο Τζέισον Τέιτουμ. Τελευταίος που είχε πετύχει αυτό το επίτευγμα με την ομάδα της Βοστώνης ήταν ο Λάρι Μπέρντ πριν από πολλά χρόνια.

Επιπλέον, ο φόργουορντ των «κελτών» σημείωσε ακόμα ένα ρεκόρ για την ομάδα. Συγκεκριμένα, έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει να βάζει τουλάχιστον 10 πόντους για 50 συνεχόμενα παιχνίδια, στις τρεις πρώτες χρονιές στο ΝΒΑ.

Ο Τέιτουμ και μετά την διακοπή του All-star συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και οδηγεί την ομάδα του σε επιτυχίες μέχρι στιγμής.

Φέτος έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τις ηγετικές του ικανότητες μάλιστα. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει πετύχει 30 πόντους σε 14 παιχνίδια, ενώ τις δυο προηγούμενες χρονιές τα είχε καταφέρει ελάχιστες φορές.

Παράλληλα, με αυτή την νίκη οι Σέλτικς κλείδωσαν την πρόκριση στα playoffs, παρόλο που μένουν 18 παιχνίδια ακόμα για να τελειώσει η σεζόν.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x