NBA

Ρέντικ: «Παίκτες παλαιότερων εποχών δεν θα έπαιζαν στο NBA»

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σε πρόσφατες δηλώσεις του, υποστήριξε ότι η κριτική που δέχονται οι παίκτες της Λίγκας από παλαιούς αστέρες είναι υποκριτική και τόνισε πως εκείνοι σήμερα δεν θα αγωνιζόντουσαν.

Σε δηλώσεις του ο Τζέι Τζέι Ρέντικ στάθηκε στην αχρείαστη κριτική που δέχονται οι αθλητές που αγωνίζονται στο NBA από βετεράνους παίκτες, που έκαναν καριέρα τις περασμένες δεκαετίες. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι οι μπασκετμπολίστες του «τώρα» θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν παλαιότερα, αλλά οι παίκτες του παρελθόντος, θα τα «έβρισκαν μπαστούνια» σήμερα.

«Έχω ένα πρόβλημα με τους παίκτες του παρελθόντος, που λένε ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε στην εποχή τους. Οι περισσότεροι αθλητές σήμερα θα μπορούσαν να αγωνίζονται σε κάθε εποχή. Οι περισσότεροι από την δεκαετία του '50, του 60' και του '70 δεν θα μπορούσαν σήμερα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην καριέρα του Αμερικανός γκαρντ έμεινε γνωστός για την ικανότητά του πίσω από την μεγάλη άρκτο και την συμβολή στα play-offs με ομάδες που διεκδικούσαν τίτλο, ακόμα και αν ποτέ δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x