NBA

Συμφώνησαν με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ οι Τορόντο Ράπτορς

Ο ελεύθερος εδώ και έναν μήνα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές του 2019 στο NBA, Τορόντο Ράπτορς υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα έτος.

Παίκτης των Τορόντο Ράπτορς θα γίνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Ισπανό να έρχεται σε οριστική συμφωνία με τους Καναδούς για την προσεχή σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο δημοσιογράφος του ESPN, Adrian Wojnarowski σε σχετικό tweet.

Ο Ερναγκόμεθ είχε μείνει ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ τον περασμένο Ιούνιο και αναζητούσε τον νέο σταθμό της καριέρας του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τον μαγικό κόσμο του NBA.

Aξίζει να τονιστεί πως ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έπαιξε με τρεις διαφορετικές ομάδες τη σεζόν που μας πέρασε, καθώς ξεκίνησε από τους Μπόστον Σέλτικς, έχοντας κατά μέσο όρο 1,1 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 0,2 ασίστ και 0,2 κλεψίματα σε 5,3 αγωνιστικά λεπτά.

Στη συνέχεια, λειτούργησε ως αντάλλαγμα μεταξύ της Βοστώνης και των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους οποίους είχε 1,4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ και 0,2 κλεψίματα σε 10,2 λεπτά. Στη Γιούτα είχε 5,2 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 0,5 κλεψίματα σε 15,4 λεπτά. Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι στην postseason η ομάδα του ηττήθηκε με μειονέκτημα έδρας 4-2 κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόνστιτς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Ερναγκόμεθ συμμετείχε επίσης ως βασικός πρωταγωνιστής και στην ολοκαίνουρια ταινία Hustle του Netflix μαζί με τον Άνταμ Σάντλερ σε παραγωγή του Λεμπρόν Τζέιμς.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x