NBA

Ο Μπρους Μπράουν έδωσε 10 χιλ. δολάρια στον Πόρτερ για να πάρει το Νο.11 στους Ράπτορς!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τορόντο Ράπτορς, Μπρους Μπράουν, χρειάστηκε να πληρώσει συμπαίκτη του για να πάρει τον αγαπημένο αριθμό στη φανέλα του!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Μπρους Μπράουν, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, στην εντός έδρας ήττα από τους Σικάγο Μπουλς με σκορ 116-110.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ, άλλαξε μπασκετική στέγη για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, καθώς, οι Πέισερς τον έστειλαν προ ολίγων ημερών στην ομάδα του Τορόντο ως μέρος της ανταλλαγής του Πάσκαλ Σιάκαμ στον σύλλογο της Ιντιανάπολις, ενώ, το καλοκαίρι, είχε αποχωρήσει από τους πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς.

Η είδηση ωστόσο που προκαλεί ενδιαφέρον στην εν λόγω υπόθεση, είναι το γεγονός πως ο Μπράουν χρειάστηκε να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει στη νέα του ομάδα τον αγαπημένο του αριθμό!

Συγκεκριμένα, ο εκρηκτικός άσος χρειάστηκε να «λαδώσει» τον νέο του συμπαίκτη, Τζοντάι Πόρτερ, με το ποσό των 10 χιλιάδων δολαρίων, ώστε να αφήσει το Νο.11 και να το πάρει εκείνος!

Στο τέλος, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, με τον Μπράουν να παίρνει τον αγαπημένο του αριθμό και τον Πόρτερ να γίνεται πλουσιότερος κατά αρκετές χιλιάδες δολάρια, αφού μεσολάβησε στο deal ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ - αδελφός του Τζοντάι - , που ήταν συμπαίκτης με τον Μπράουν στους Νάγκετς!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x