NBA

Ενδιαφέρονται οι Ράπτορς για Γκομπέρ

Οι Τορόντο Ράπτορς συνεχίζουν να αναζητούν τα κομμάτια που θα τους φέρουν ξανά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και φέρεται να έχουν ρίξει τα βλέμματά τους στον Ρούντι Γκομπέρ.

Όλο και συχνότερα εμφανίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ρούντι Γκομπέρ δεν θα φοράει την φανέλα των Γιούτα Τζαζ και πρόσφατο δημοσίευμα κάνει λόγο πως οι Τορόντο Ράπτορς σκέφτονται σοβαρά πως θα δομήσουν το πακέτο ανταλλαγής, ώστε να φέρουν τον Γάλλο σέντερ στον Καναδά.

Φυσικά, οι φήμες περί φυγής του Γκομπέρ δικαιολογούνται, καθώς η σχέση του με τον έτερο πρωταγωνιστή των «μορμόνων», δεν υφίσταται και οι δυο τους ουσιαστικά να συνυπάρχουν σε ένα άσχημο γενικότερα κλίμα. Πέρα από την διαπροσωπική τους σχέση, πολλοί ειδικοί και αναλυτές υποστηρίζουν ότι η Γιούτα «χτύπησε ταβάνι» και θα χρειαστούν αναδιαμορφώσεις για να φτάσουν να θεωρούνται διεκδικητές του τίτλου.

Πάντως, η αξία του Γκομπέρ είναι αναμφισβήτητη και για να εγκριθεί η ανταλλαγή, οι πρωταθλητές του 2020 καλούνται να δώσουν τόσο πολύτιμα κομμάτια από την καλοδουλεμένη μηχανή τους, όσο και να βρουν λύση στο salary cap.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x