NBA

Προπονητής Χόρνετς: «Μακάρι να είχαμε νωρίτερα Μίτσιτς & Ποκουσέφσκι, προσεύχομαι όταν αντιμετωπίζουμε τον Γιόκιτς»

Το εγκώμιο των Βασίλιε Μίτσιτς και Αλεξέι Ποκουσέφσκι έπλεξε ο προπονητής των Χόρνετς, Στιβ Κλίφορντ, ο οποίος θεωρεί τον Νίκολα Γιόκιτς ως τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ αυτή την στιγμή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στιβ Κλίφορντ για τους Βασίλιε Μίτσιτς και Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο προπονητής των Χόρνετς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία των δύο Σέρβων στην ομάδα του, λέγοντας ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν τους είχε και τους δύο από την αρχή της σεζόν. Από ‘κει και πέρα, τόνισε πως ενόψει των αγώνων με τους Νάγκετς ότι… προσεύχεται, περιμένοντας να αντιμετωπίσει τον Νίκολα Γιόκιτς, τον οποίο θεωρεί ως τον κορυφαίο παίκτη του ΝΒΑ αυτή την στιγμή.

«Είναι κρίμα που δεν τους είχαμε νωρίτερα. Θα ήταν καλύτερα εάν τους είχαμε μαζί μας όλη τη σεζόν, καθώς είναι δύο πολύ καλοί παίκτες που ταιριάζουν στην ομάδα», δήλωσε ο Αμερικανός κόουτς αναφορικά με τους Μίτσιτς και Ποκουσέφσκι.

Αναφορικά με τον νεαρό φόργουορντ: «Είμαι χαρούμενος για εκείνον, καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στο ΝΒΑ. Έκανε ένα βήμα μπροστά και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή. Το θέμα είναι να συνεχίσει έτσι».

Για τον πρώην παίκτης της Εφές: «Δεν ήταν εύκολο για εκείνον, αλλά το γεγονός ότι συνέχισε να δουλεύει σκληρά, παρά το γεγονός ότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής, είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον. Είναι εξαιρετικός τύπος. Είναι έξυπνος παίκτης και παίρνει πολύ καλές αποφάσεις. Θα έλεγα ότι οι αποφάσεις του δίνουν ενέργεια και στους άλλους παίκτες. Όλοι θέλουν να παίζουν μαζί του γιατί δεν είναι εγωιστής».

Για τον Νίκολα Γιόκιτς: «Όταν προετοιμαζόμαστε να παίξουμε κόντρα στους Νάγκετς και τον Γιόκιτς, απλώς κάνω… σταυρό μου και προσεύχομαι. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ αυτή την στιγμή. Είναι εντυπωσιακός και δεν όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Νίκολα Γιόκιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x