NBA

Προπονητής Πέισερς: «Παίκτης των Μπακς χτύπησε με τον αγκώνα τον GM μας»

Καταγγελτικός χωρίς όμως να κατονομάζει ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, μετά την ένταση με τους Μπακς για την μπάλα του αγώνα.

Ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Καρλάιλ, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά την ένταση στο φινάλε του αγώνα με τους Μπακς για την μπάλα του αγώνα. Οι παίκτες του Μιλγουόκι την ήθελαν δικιά τους για τα ρεκόρ των Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, αλλά οι φιλοξενούμενοι την πήραν πρώτοι και στα αποδυτήρια η κατάσταση ξέφυγε, με τραυματισμό του τζένεραλ μάνατζερ της Ιντιάνα.

«Αυτό που έγινε ήταν ατυχές. Υπήρξε μια παρεξήγηση για την μπάλα του αγώνα. Ο Όσκαρ (Τσιέμπουε) πέτυχε τον πρώτο του πόντο στο ΝΒΑ και πάντα παίρνεις την μπάλα σε αυτή την περίπτωση. Δεν σκεφτήκαμε το ρεκόρ του Γιάννη. Ήρθαν πολλοί παίκτες των Μπακς, 4-5 άτομα, έξω από τα αποδυτήριά μας και έγινε ένας μεγάλος καβγάς. Δεν πιστεύω πως έπεσαν μπουνιές, αλλά ο τζένεραλ μάνατζέρ μας δέχτηκε μια αγκωνιά στα πλευρά από κάποιον παίκτη τους. Δεν ξέρω από ποιον. Έχει μια μελανιά, ποιος ξέρει αν είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχουμε ανάγκη την επίσημη μπάλα, θα μπορούσαμε να πάρουμε την άλλη. Δεν έπρεπε να ξεφύγει τόσο η κατάσταση. Παίξαμε με την ίδια ομάδα για τρίτη φορά, υπήρχε έντονο κλίμα ανταγωνισμού, αλλά δεν έπρεπε να φτάσουμε ως εκεί. Δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είναι και τόσο σημαντικό να έχεις την επίσημη μπάλα του αγώνα», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x