NBA

Προκλητική ατάκα Αρίνας για Γιόκιτς: «Ο χειρότερος MVP των τελευταίων 40 ετών!»

Μία δήλωση που… προκαλεί αρκετά κατά του Νίκολα Γιόκιτς έκανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer, Γκίλμπερτ Αρίνας.

Κάθε άλλο παρά σύμφωνος σχεδόν με την… πλειοψηφία του ΝΒΑ εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του ο Γκίλμπερτ Αρίνας.

Αυτή τη φορά, από το… φτυάρι του παλαίμαχου γκαρντ δεν γλίτωσε ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του μίλησε για τον «Τζόκερ» με πολύ απαξιωτικά λόγια, χαρακτηρίζοντάς ως τον χειρότερο MVP τα τελευταία 40 χρόνια στο ΝΒΑ!

Ο σέντερ των Νάγκετς αναδείχτηκε πολυτιμότερος σε back-to-back χρονιές το 2021 και το 2022, ενώ το 2023 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Ντένβερ και αναδείχτηκε MVP των Τελικών.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν φάνηκε να… συγκινούν τον Αρίνας, ο οποίος είπε: «Ο Γιόκιτς είναι πιθανότατα, με βάση τα στατιστικά, ο χειρότερος MVP τα τελευταία 40 χρόνια. Όταν μιλάμε για τον MVP, πρόκειται για παίκτη που η ομάδα του είναι πρώτη ή δεύτερη στη λίγκα. Όταν το πήρε ο Μάικλ Τζόρνταν οι Μπουλς ήταν έβδομοι, αλλά είχε κατά μέσο όρο 35 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ήταν κορυφαίος σε πόντους και κλεψίματα και έκανε μία ιστορική σεζόν. Όταν το πήρε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, οι Θάντερ ήταν 10οι , αλλά είχε κατά μέσο όρο τριπλ-νταμπλ. Κάτι είχε να γίνει από την εποχή του Όσκαρ Ρόμπερτσον».

Και συνέχισε: «Όταν ο Γιόκιτς πήρε το βραβείο το 2021, οι Νάγκετς ήταν πέμπτοι και είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 10 ασίστ ανά ματς. Ποιο είναι το ιστορικό εδώ; Ένα σέντερ που σχεδόν κάνει τριπλ-νταμπλ; Δεν έκανε καν αυτό και του έδωσαν».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x