NBA

Πόρτις: «Πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη για να με βοηθήσει να πάω στους Μπακς»

Ο Μπόμπι Πόρτις έριξε φως στον τρόπο με τον οποίο πήγε στους Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας πως μία τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υπήρξε καθοριστική.

Μπορεί η πλειονότητα των φίλων του ΝΒΑ να ασχολείται με τον Γιάννη και τους Χόλιντεϊ, Μίντλετον, ωστόσο ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στους Μπακς είναι και ο Μπόμπι Πόρτις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ δίνει τρομερές αποτελεί ένα «γαλλικό κλειδί» για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, κάτι που ο ίδιος περίμενε πολύ πριν πάει στο Μιλγουόκι. Συγκεκριμένα, ο Πόρτις μίλησε για τον τρόπο που βρέθηκε να αγωνίζεται στα «Ελάφια», τονίζοντας πως είχε και μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη, έτσι ώστε να τον πείσει ότι θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος σε μία ενδεχόμενη διεκδίκηση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έβλεπα τους Μπακς στα playoffs και ένιωσα ότι θα μπορούσα να τους δώσω κάτι διαφορετικό. Ένιωσα ότι δεν είχαν κάποιον σαν εμένα. Πήρα τηλέφωνο τον ατζέντη μου και τον ρώτησα τι πίστευε για το Μιλγουόκι. Μου απάντησε ότι δεν είχαν διαθέσιμα χρήματα κι ότι άλλες ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για εμένα. Προσπάθησα να βρω το τηλέφωνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον κάλεσα. Του είπα "Έλα Γιάννη, με ξέρεις, μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σας βοηθήσω να πάρετε το πρωτάθλημα. Έξι μήνες μετά, ήμασταν πρωταθλητές»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x