NBA

Πιθανή σκληρή τιμωρία ΝΒΑ σε Μπρουκς για το βίαιο φάουλ σε Πέιτον

Το ΝΒΑ θα εξετάσει το ενδεχόμενο να επιβάλει σκληρή τιμωρία στον Ντίλον Μπρουκς που κατεδάφισε τον Γκάρι Πέιτον ο οποίος έσπασε τον αγκώνα του.

Μεγαλύτερη ποινή από απλώς την αποβολή στη διάρκεια του Game 2 ανάμεσα σε Γκρίζλις και Γουόριορς φαίνεται πως περιμένει τον Ντίλον Μπρουκς. Ο Καναδός έσπρωξε με βίαιο και άκρως επικίνδυνο τρόπο τον Γκάρι Πέιτον με αποτέλεσμα να χρεωθεί με αντιαθλητικό δευτέρου βαθμού και να σπάσει τον αγκώνα του ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ.

Το ΝΒΑ θα εξετάσει τη φάση και πιθανότατα θα τιμωρήσει περαιτέρω τον Μπρουκς, η ενέργεια του οποίου προκάλεσε την οργή και του προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ. «Δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένο, αλλά σίγουρα ήταν βρώμικο. Υπάρχει ένας κώδικας που οι παίκτες ακολουθούν και γνωρίζουν ότι δεν πρέπει ποτέ να θέτουν τη σεζόν ή και την καριέρα ενός αντιπάλου σε κίνδυνο χτυπώντας τον όσο είναι στον αέρα. Ο Μπρουκς έσπασε τον κώδικα αυτόν», τόνισε ο Κερ, ο οποίος όταν έγινε η παράβαση πιάστηκε από τις κάμερες να φωνάζει «Μπρουκς, άντε γ@@@σου και φύγε από δω!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x