NBA

Πολ Πιρς: «Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουν στην κορυφή οι Γουόριορς είναι να πάρουν τον Αντετοκούνμπο»!

Την άποψή του πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα πρέπει να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αν θέλουν να ξαναγίνουν πρωταθλητές, εξέφρασε ο Πολ Πιρς!

Η αποχώρηση του Κλέι Τόμπσον για λογαριασμό των Μάβερικς μετά από μια ολόκληρη... ζωή στο Γκόλντεν Στέιτ, αλλά και η εν γένει εικόνα της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν φέρει τους Γουόριορς σε μια δύσκολοι για εκείνους θέση, καθώς, μετά από χρόνια βρίσκονται αρκετά μακριά από τον στόχο του πρωταθλήματος.


Για το μέλλον της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο μίλησε σε πόντκαστ ο Πολ Πιρς, σε κουβέντα που είχε με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Μπόστον Σέλτικς, Κέβιν Γκαρνέτ. O «The Truth» δεν... μάσησε τα λόγια του, εκφράζοντας ανοικτά και ξεκάθαρα την άποψή του πως για να επιστρέψουν οι Γουόριορς στην κορυφή του ΝΒΑ θα πρέπει να προσθέσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πλευρό του Στεφ Κάρι!

«Πρέπει να είσαι γενικά ρεαλιστής. Οι Γουόριορς δεν έχουν ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Για μένα, ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει το Γκόλντεν Στέιτ στην κορυφή είναι να βρουν έναν τρόπο να πάρουν τον Γιάννη στην ομάδα τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, να πούμε πως οι δύο σούπερ σταρ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, ωστόσο, μια πιθανή συνεργασία φαντάζει πολύ δύσκολη, μιας και αμφότεροι έχουν υψηλότατα συμβόλαια στις ομάδες τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x