NBA

Πολ Πιρς για Γιόκιτς: «Δεν είναι καν στο Top5 των κορυφαίων πασέρ»

Αν και σέβεται απόλυτα το ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς, ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ Πολ Πιρς δεν τον βάζει καν στην… κουβέντα και στη λίστα με τους κορυφαίους πασέρ της ιστορίας.

Μία μεγάλη… ένσταση εξέφρασε ο Πολ Πιρς αναφορικά με το ταλέντο του Νίκολα Γιόκιτς στις πάσες.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ τόνισε πως ο σέντερ των Νάγκετς είναι κορυφαίος πασέρ για το ύψος του, αλλά γενικά δεν αγγίζει… καν την πρώτη πεντάδα της ιστορίας.

Ο Πιρς θεωρεί ότι ο «Τζόκερ» δεν μπορεί να συγκριθεί με τους… ειδικούς των ασίστ, όπως ήταν ο μυθικός Μάτζικ Τζόνσον, αλλά και άλλοι παίκτες όπως οι Τζέισον Γουίλιαμς, Ραζόν Ρόντο, Πιτ Μάραβιτς και Λάρι Μπερντ ή Ντουέιν Γουέιντ και Τζέισον Κιντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολ Πιρς στο «SHOWTIME Basketball»:

«Ο Μάτζικ (σ.σ. Τζόνσον) ήταν ο απόλυτος πασέρ. Ο Γιόκιτς δεν είναι καν δεύτερος. Ο “Τζόκερ” δεν είναι καν στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων πασέρ. Επειδή είναι σέντερ, είναι ο καλύτερος πασέρ στους ψηλούς. Αλλά, όταν μιλάμε για έναν… αγνό πασέρ, θα πρέπει να μιλήσουμε για παίκτες όπως ο Μάτζικ, “White Chocolate” (σ.σ. Τζέισον Γουίλιαμς), Ρόντο, Πιτ Μάραβιτς, Λάρι Μπερντ… Μιλάμε για τον “Φλας” (σ.σ. Ντουέιν Γουέιντ). Μιλάμε για παίκτες με στιλ στην πάσα. Θέλω να πω ότι ο “Τζόκερ” είναι εκπληκτικός, αλλά όταν μιλάμε για αγνό πασέρ, μιλάμε για τον Τζέισον Κιντ…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x