NBA

Πέρκινς για το θέμα του Ντρέιμοντ Γκριν: «Που είναι ο Στιβ Κερ; - Φαίνεται να αποφεύγει να μιλήσει»

Ο Κέντρικ Πέρκινς επέρριψε ευθύνες στον Στιβ Κερ για τη διαχείρηση του ζητήματος όσον αφορά τη συμπεριφορά του Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα, καθώς για ακόμη μια φορά χτύπησε αντίπαλο, τον Γιουσούφ Νούρκιτς, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί τιμωρία επ' αόριστον από τα ματς του ΝΒΑ!

Παρά το γεγονός πως ο Αμερικανός φόργουορντ έχει δεχθεί έντονη κριτική, αυτός που αποφεύγει να τοποθετηθεί επί του θέματος είναι ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γουόριορς. Αυτό ακριβώς σχολίασε και ο Κέντρικ Πέρκινς, που επέκρινε τον τεχνικό του Γκόλντεν Στέιτ, τονίζοντας πως «προστατεύει» τον Γκριν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει χάσει τον σεβασμό των υπολοίπων. Όχι απλώς ενός οργανισμού. Ακούσαμε τι είχε να πει ο Νούρκιτς για αυτόν, σωστά; Είδαμε τον Κέβιν Ντουράντ να τον κριτικάρει χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι. Και όταν σκέφτεστε ποιος ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν πριν συμβούν όλα αυτά, ήταν ένας από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος».

Αλλά επιτρέψτε μου να επιστρέψω σε όλους τους ανθρώπους που μιλούν ανοιχτά. Ακούσαμε τον Νούρκιτς, τον Ντουράντ, τον GM των Γουόριορς. Που είναι όμως ο Στιβ Κερ; Εκφράζει τη γνώμη του για όλα τα άλλα, και την εκφράζει δυνατά για να την ακούσουν όλοι. Αλλά όταν πρόκειται για τον Ντρέιμοντ Γκριν και τις ενέργειές του, φαίνεται ότι αποφεύγει να μιλήσει.

Δεν είναι η ώρα να αποφύγει τη στιγμή. Θέλω ο Κερ να βγει και να κάνει μια δήλωση και να πει: "Ο Ντρέιμοντ κάνει λάθος! Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό. Όσο είμαι ο προπονητής εδώ, υπάρχει ένα πρότυπο που θα πρέπει να ακολουθούν. Και ο Ντρέιμοντ θα πρέπει να μας δείξει, να επιστρέψει και να μας βεβαιώσει ότι είναι σοβαρός". Θέλω να ακούσω τον Στιβ Κερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x