NBA

«Μπηχτή» Πέρκινς για Γουόριορς: «Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του»

Ο Κέντρικ Πέρκινς με καυστικά σχόλια μίλησε για την κατάσταση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

«Μύδρους» εξαπέλυσε κατά των Γκόλντεν Στέιτ Γούριορς ο Κέντρικ Πέρκινς. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής σχολίασε την κατάσταση των πρωταθλητών και μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει.

«Δεν έχουν χημεία, έχει χαθεί τελείως η αρμονία στο παιχνίδι τους. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να ανακάμψουν και να βρουν χημεία. Μπορεί να με διαψεύσουν όμως. Όταν τους βλέπεις να παίζουν μου θυμίζουν ανοικτό γήπεδο, όλοι κοιτάνε την πάρτη τους», δήλωσε αρχικά ο Πέρκινς στην εκπομπή «NBA Today».

«Παρακολουθούσα το ματς με τους Σανς, και βλέπω τον Κλέι Τόμσον να παίρνει δύο κακές επιλογές. Αργότερα τον Ντρέιμοντ να χάνει ένα καλάθι από κάτω και να μην γυρνάει στην άμυνα. Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα και φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν προβλήματα. Επίσης, ο Πουλ και ο Γουίγκινς υπέγραψαν μεγάλα συμβόλαια και ίσως θεωρούν πως αξίζουν μεγαλύτερο ρόλο», τόνισε ο «Perk».

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με τους Γουόριορς, η αψιμαχία του Γκριν με τον Πουλ ακόμα να επηρεάζει το κλίμα, το κακό ξεκίνημα του Τόμσον ίσως. Πάντως, οι «πολεμιστές» πρέπει να ανακάμψουν διότι αυτή τη στιγμή με ρεκόρ 6-9 και 0-8 μακριά από το Chase Center βρίσκονται στην δωδέκατη θέση της δυτικής περιφέρειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x