NBA

Πάου Γκασόλ: «Θα ήταν τιμή μου να αποσύρουν οι Λέικερς τη φανέλα μου»

Για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 16 που φορούσε στους Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε ο Πάου Γκασόλ...

Ο Πάου Γκασόλ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς κι έγινε ο πρώτος Ισπανός που κατακτά τίτλο στο ΝΒΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο clutchpoints.com, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποσύρουν τη φανέλα του (με το νούμερο 16) οι «λιμνάνθρωποι» για να τον τιμήσουν για την προσφορά του, κάτι που είχε απαιτήσει και ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ.

«Θα ήταν τιμή μου αν αυτό συνέβαινε. Ήταν προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι οι φίλαθλοί της θέλουν να δουν κρεμασμένη τη φανέλα μου στο Staples Center. Ήταν πέρα από τα όνειρά μου να ζήσω αυτή την εμπειρία», τόνισε ο Ισπανός σέντερ.

Από ‘κει και πέρα αναφέρθηκε και στο νυν ρόστερ των Λέικερς και τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του τίτλου: «Έχουν καλές πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αν αυτό ξεκινήσει. Πρέπει όμως να το “κερδίσουν” στο γήπεδο, δεν θα είναι δώρο. Θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Νομίζω ότι οι Κλίπερς και οι Νάγκετς είναι οι δύο μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τους από τη Δύση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο στοιχείο που θα έκανε τη διαφορά στους φετινούς Λέικερς: «Η εμπειρία που έχει ο Λεμπρόν από τα playoffs και τους τελικούς θα έκανε τη διαφορά. Ελπίζω να έχουμε τη δυνατότητα να το διαπιστώσουμε ακόμα μία φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x