NBA

Σε συζητήσεις με τον Ουντόκα οι Ρόκετς - Περνάει από συνέντευξη τις επόμενες ημέρες

Ο Ίμε Ουντόκα είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο των Χιούστον Ρόκετς και αναμένεται να περάσει από συνέντευξη τις επόμενες ημέρες.

Στον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου τους έχουν καταλήξει οι Χιούστον Ρόκετς.

Η ομάδα του Τέξας, η οποία δεν κατάφερε ούτε τη φετινή σεζόν να κάνει κάτι αξιοσημείωτο στο ΝΒΑ, θέλει να ξαναγίνει μία εκ των καλύτερων ομάδων του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ και θα ξεκινήσει αυτό το πλάνο, από τον κατάλληλο προπονητή. Αυτός δεν είναι άλλος, από τον Ίμε Ουντόκα, ο οποίος τη σεζόν 2021/22 οδήγησε τους Μπόστον Σέλτικς στους τελικούς κόντρα στους Γουόριορς.

Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός δεν εργάστηκε κάπου τη φετινή σεζόν, καθώς οι Κέλτες τον απομάκρυναν από τον πάγκο τους, διότι είχε σχέση με μέλος της ομάδας, κάτι που ήταν εντελώς αντίθετο με τους κανονισμούς και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Το όνομά του ακούστηκε για αρκετές ομάδες, ωστόσο παρέμεινε ανενεργός. Πλέον, βρίσκεται κοντά στους Ρόκετς, μιας και όπως φαίνεται, είναι αρκετά ικανοποιημένος με το νέο πρότζεκτ των Τεξανών και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από συνέντευξη, προκειμένου είτε να καταλήξουν σε συμφωνία, είτε να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x