NBA

Αποθέωσε Γιάννη ο Ολάζουον: «Εκπληκτικό ότι ακόμα προσπαθεί να βελτιωθεί»

Τι δήλωσε ο Χακίμ Ολάζουον για τη συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε λίγες μέρες προπονήσεων δίπλα στον Χακίμ Ολάζουον εστιάζοντας στη βελτίωση των κινήσεών του κοντά στο καλάθι. Ο θρυλικός σέντερ εκθείασε τον Greek Freak, που παρότι θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, συνεχίζει να θέλει να εξελίσσει διαρκώς το παιχνίδι του.

«Είναι απίστευτο όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Γιάννη να συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί, να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για αυτόν, τον τρόπο που δουλεύει και την συγκέντρωση που έχει να γίνει ο καλύτερος που μπορεί», τόνισε ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς.

«Αισθάνθηκα τιμή που δούλεψα μαζί του και πέρασα πολύ όμορφα, επειδή έχουμε παρόμοιο παρελθόν, αφού και οι δικοί του γονείς είναι από την Νιγηρία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για το μπάσκετ. Ήταν πολύ όμορφα», πρόσθεσε.

O ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε με την σειρά του τον «The Dream»: «Απολαμβάνω να είμαι μαθητής του παιχνιδιού. Πρέπει να μαθαίνεις, να σέβεσαι και να εκτιμάς το μεγαλείο. Σε ευχαριστώ, Χακίμ», έγραψε στα social media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x