NBA

Προπονείται στο γήπεδο της Μπάγερν ο Βίκτορ Ολαντίπο

Ο Βίκτορ Ολαντίπο βρίσκεται στο Μόναχο και προπονείται στο γήπεδο της Μπάγερν ώστε να κρατηθεί σε φόρμα όσο κάνει τις αποθεραπείες του.

Σε ένα... διαφορετικό σκηνικό σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, βρίσκεται ο Βίκτορ Ολαντίπο.

Ο Αμερικανός NBAer, που ανήκει αυτή τη στιγμή στους Χιούστον Ρόκετς, προπονείται αυτό το διάστημα στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, με πολλούς να αναρωτιούνται αν υπάρχει κάτι πίσω από τη συγκεκριμένη συνθήκη.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει με την επίσκεψη του Ολαντίπο στη Γερμανία για ιατρικούς λόγους. Ο 31χρονος γκαρντ επισκέφτηκε τη χώρα έτσι ώστε να λάβει βοήθεια από τον γνωστό γιατρό Χανς-Βίλχελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναλάβει περιπτώσεις όπως ο Γιουσέιν Μπολτ, αλλά και παίκτες της εθνικής Γερμανίας.

Όταν βρέθηκε στο Μόναχο, ο Ολαντίπο ζήτησε και έλαβε έγκριση για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν, BMW Park. Κάπως έτσι, ξεκίνησε χαλαρές προπονήσεις μαζί με τον personal trainer του, έτσι ώστε να κρατηθεί σε φόρμα όσο κάνει τις ιατρικές θεραπείες. Μάλιστα, συναντήθηκε και με τον παλιόφιλό του και πρώην συμπαίκτη του στους Θάντερ, Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος παίζει πλέον στους Βαυαρούς.

Ο Ολαντίπο μπήκε στο ΝΒΑ ως το δεύτερο pick στο Draft του 2013. Έκανε κάποιες εξαιρετικές σεζόν στην καριέρα του, ενώ έπαιξε σε δύο All Star Game (2018, 2019). Συνολικά, μετράει 16,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ κατά μέσο όρο, στις 10 σεζόν του στη λίγκα με Μάτζικ, Θάντερ, Πέισερς, Ρόκετς και Χιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x