NBA

Όκλεϊ: «Ο Γιάννης θα ερχόταν από τον πάγκο στην εποχή μου»

Ο Τσαρλς ‘Όκλεϊ τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον σεβασμό του μετά τον περσινό τίτλο, αλλά επισήμανε πως την δεκαετία του ’90 δεν θα ήταν τόσο δυνατός.

Ναι μεν, αλλά… Ο Τσαρλς Όκλεϊ… έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του τίτλου στον ΝΒΑ πέρυσι με τους Μιλγουόκι Μπακς!

Παράλληλα, όμως, στις δηλώσεις που έκανε ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς και Νιού Γιόρκ Νικς, σημείωσε πως στην εποχή του ο Έλληνας άσος θα ήταν «παγκίτης».

Θέλοντας, πιθανότατα, να καταδείξει το πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα στη δεκαετία του '90 και ότι αυτό θα επηρέαζε την αποδοτικότητα και του ίδιου του Αντετοκούνμπο…

«Μετά από ό,τι έκανε πέρσι, με κέρδισε, κέρδισε τον σεβασμό του. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στη δεκαετία του ‘90. Δεν θα ήταν τόσο δυνατός, θα τον υποχρέωναν να κάνει τζαμπ-σουτ, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει τώρα, να τελειώνει τη φάση με eurostep και όλα αυτά. Στην εποχή μου, θα ερχόταν από τον πάγκο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Όκλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x