NBA

Οι Γουόριορς γράφουν ιστορία ακόμα και όταν χάνουν (video)

Τα κατορθώματα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εξακολουθούν να μεγαλώνουν ανεξαρτήτως αν το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικό για τους ίδιους.

Η εντυπωσιακή δυναμική που έχουν αναπτύξει σταδιακά οι Γουόριορς σε βάθος χρόνου, τους έχουν βοηθήσει ώστε να πραγματοποιούν εντυπωσιακές επιδόσεις πάνω στα παρκέ.

Απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, οι «πολεμιστές» μπορεί να ηττήθηκαν, όμως κατάφεραν να γράψουν ακόμη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού χάρη στην εντυπωσιακή επιθετική συγκομιδή του Κέβιν Ντουράντ (51 πόντους), έγινε η δεύτερη μόλις ομάδα στην ιστορία της Λίγκας που διαθέτει τρεις διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι έχουν καταγράψει 50 πόντους στην στατιστική τους, στην ίδια αγωνιστική σεζόν.

Πέραν του «KD», oι Γουόριορς διαθέτουν τον Στεφ Κάρι, ο οποίος πέτυχε 51 πόντους με αντίπαλο τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς στις 24 Οκτωβρίου και τον Κλέι Τόμσον ο οποίος σημείωσε 52 πόντους κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, λίγες μέρες αργότερα, στις 29 Οκτωβρίου.

Με την επίδοση αυτή, οι εν’ ενεργεία πρωταθλητές του ΝΒΑ ισοφάρισαν την επίδοση των Λος Άντζελες Λέικερς της αγωνιστικής περιόδου 1961 – 1962 με τους Έλγκιν Μπέιλορ, Ρούντι Λαρούσο και Τζέρι Γουέστ να πραγματοποιούν πρώτοι το συγκεκριμένο ιδιαίτερο επίτευγμα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Δείτε το βίντεο:










Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x