NBA

Ο Ντόντσιτς πήγε να επιτεθεί σε οπαδό: «Είμαστε άνθρωποι, ρε φίλε!»

Ο Λούκα Ντόντσιτς εκνευρίστηκε από ένα απρεπές σχόλιο οπαδού των Σανς και κινήθηκε εναντίον του. Τι δήλωσε για το περιστατικό.

Έξω φρενών έγινε ο Λούκα Ντόντσιτς, όταν κατευθυνόμενος για τα αποδυτήρια στο τρίτο δωδεκάλεπτο του αγώνα των Μάβερικς με τους Σανς, ένας οπαδός των γηπεδούχων τον προκάλεσε. Ο Σλοβένος γκαρντ σταμάτησε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, μέχρι να τον συγκρατήσουν άνθρωποι της ομάδας και της ασφάλειας για να μη δώσει συνέχεια.

«Έλεγε κάποια απρεπή πράγματα. Δεν θα επαναλάβω τι μου έλεγε, αλλά πολλοί οπαδοί τα κάνουν αυτά γιατί ξέρουν ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις. Αν μου έλεγε κάτι συνηθισμένο και φυσιολογικό, δεν θα τον έβλεπα καν, γιατί δεν με νοιάζει κιόλας. Όμως κάποιες φορές που είσαι σε κακή διάθεση και ακούς κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό να αντιδράσεις. Είμαστε άνθρωποι, ρε φίλε. Είναι φυσιολογικό να γυρίσεις και να νευριάσεις», τόνισε ο Ντόντσιτς που είχε 35 πόντους, αλλά δεν είχε βοήθεια με αποτέλεσμα οι Σανς να επικρατήσουν 129-109 και να κάνουν το 2-0.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x