NBA

Ο ΛεΜπρόν είναι ο απόλυτος βασιλιάς των Λέικερς (video)

Η μετακίνηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Λος Άντζελες Λέικερς το καλοκαίρι προκάλεσε ιδιαίτερο θόρυβο στον χώρο του μπάσκετ και ο «βασιλιάς» δικαιώνει σε κάθε ευκαιρία την επιλογή αυτή.

Οι Λέικερς εμφανίζονται να έχουν ξαναβρεί τον δρόμο τους, χάρη στην έλευση του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ τους, καθώς έχει εξελιχθεί στον αδιαμφισβήτητο ηγέτη τους και στο πρόσωπο που τους οδηγεί και τους εμπνέει.

Ο 33χρονος σούπερ σταρ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στους «λιμνανθώπους» και έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη τους, όπως αποδεικνύει η πρωτοκαθεδρία του σε δέκα διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες των Λος Άντζελες Λέικερς.

Για την ακρίβεια, ο «βασιλιάς» στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στην κορυφή των Λέικερς στο σύνολο πόντων (618 πόντους), μέσο όρο επίτευξης πόντων (28.1 π), επιτυχημένα σουτ (225), εύστοχα τρίποντα (48), ελεύθερες βολές (120), ριμπάουντ (172), ριμπάουντ ανά αγώνα (7.8), ασίστ (145), ασίστ ανά αγώνα (6.6) και κλεψίματα (29).

Στην μοναδική στατιστική κατηγορία των Λέικερς, που δεν τοποθετείται το όνομα του Λεμπρόν στην κορυφή είναι στα μπλοκς, αφού υπάρχει ο Τζαβάλ ΜακΓκί με 62 κοψίματα.

Αναμφίβολα, το ξεκίνημα του ΛεΜπρόν στην ομάδα από την Καλιφόρνια είναι άκρως εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό, όπου επαναφέρει την αισιοδοξία για το μέλλον στις τάξεις του οργανισμού.






Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x