NBA

Ντρέιμοντ Γκριν: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το λέω εδώ και μήνες»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από πολύμηνη απουσία εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση και επισήμανε πως το πρωτάθλημα θα καταλήξει στην ομάδα του.

Όλα ρόδινα κύλησαν για τους Γκόλνεν Στέιτ Γουόριορς κόντρα στους Γουίζαρντς, καθώς επικράτησαν με 126-112 και με τον Στεφ Κάρι να γιορτάζει τα γενέθλια του, κερνώντας τους φιλοξενούμενους 47 πόντους.

Πέρα από την εξαιρετική ατομική εμφάνιση του Κάρι, η επιστροφή του Ντρέιμοντ Γκριν στα παρκέ σίγουρα προκάλεσε ευχαρίστηση στα μέλη του οργανισμού.

Στο τέλος της αναμέτρησης είπε «Προφανώς η 2η θέση θα ήταν σπουδαία, αλλά δεν την κυνηγάμε. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε υγιείς στα play-offs. Σε όποια θέση και αν τερματίσουμε, θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το έχω πει αυτό εδώ και μήνες», τόνισε ο Γκριν.

Σε 20’ λεπτά αγωνιστικής συμμετοχής σημείωσε 6 πόντους, πάσαρε 6 ασίστ και κατέβασε 7 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί τον κύριο οργανωτή της ομάδας του Στιβ Κερ και υπό την απουσία του οι «πολεμιστές» έχασαν ένα μεγάλο μέρος της ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x