NBA

Ξεκίνησε ψυχοθεραπεία ο Ντρέιμοντ Γκριν - Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός δράσης

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μετά τα πρόσφατα συμβάντα, ωστόσο θα παραμείνει τιμωρημένος για τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμη.

Είναι γνωστό πως ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν έχει... τελειοποιήση τη διαχείριση του θυμού του. Ίσα ίσα, κάθε χρόνο δείχνει να χειροτερεύει, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται τιμωρημένος επ' αόριστον από το NBA, μετά τη γροθιά στον Γιουσούφ Νούρκιτς την προηγούμενη εβδομάδα.

Πλέον, ο φόργουορντ των Γουόριορς πήρε πάντως μια σημαντική απόφαση, αφού ξεκίνησε ψυχοθεραπεία έτσι ώστε να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που έχει όσον αφορά τα ξεσπάσματα θυμού. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που η τιμωρία δεν αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς η λίγκα θέλησε να δώσει χρόνο στον Γκριν να ζητήσει βοήθεια.

Πάντως, όσον αφορά την επιστροφή του, η επικρατούσα πληροφορία στις ΗΠΑ είναι ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει για τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμη από τη δράση, διάστημα που μπορεί να παραταθεί αν η λίγκα δεν πειστεί πως είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος άσος, που μετρά 18 αποβολές στην καριέρα του, θα χάνει 153.941 δολάρια για κάθε παιχνίδι που θα απουσιάζει αν η τιμωρία είναι μικρότερη από 20 αγώνες και 202.922 δολάρια για κάθε παιχνίδι αν η ποινή είναι για πάνω από 20 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x