NBA

Ντρέιμοντ Γκριν για τους οπαδούς των Σέλτικς: «Ήθελα να πιάσω κάποιον και να τον πνίξω»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε φτάσει στα όρια του με τους οπαδούς των Σέλτικς κατά την διάρκεια των τελικών του 2022.

Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι σε όποια έδρα και να αγωνίζεται ο Ντρέιμοντ Γκριν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας τον γιουχάρουν, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο οι φίλαθλοι των Σέλτικς το παρατράβηξαν.

«Είχα μείνει με το στόμα ανοικτό, έχω συνηθίσει να με αποδοκιμάζουν, να μου φωνάζουν αλλά ποτέ ένα ολόκληρο γήπεδο. Είτε είχα την μπάλα στα χέρια μου είτε όχι όλοι με έβριζαν, αυτό δεν με πείραξε καθόλου ίσα ίσα το απόλαυσα με κατά κάποιον τρόπο», δήλωσε αρχικά ο Γκριν σε συνέντευξη του με το Complex Sports.

Το γιουχάρισμα και οι φωνές κατά του παίκτη είναι κάτι τελείως φυσιολογικό, αλλά ξεπερνάει τα όρια όταν στην μέση μπαίνει θέμα για την καταγωγή και την φυλή του.

«Αλλά όταν κατεβαίνω με την μπάλα και ακούω να με λένε π@@να και ν@@ρο, αυτοί οι χαρακτηρισμοί με ενοχλούν γιατί θίγουν την καταγωγή μου και την φυλή μου. Εκεί είναι που είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να πνίξω κάποιον, αλλά μετά σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσω την μάχη και ότι μπορεί να κοστίσω το πρωτάθλημα στην ομάδα μου», τόνισε ο δυναμικός φόργουορντ.

Τέλος, και άλλοι παίκτες όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Κάιρι Ίρβινγκ έχουν ακούσει διάφορα στο «Garden» της Βοστώνης με τον Τζέιμς σε ένα επεισόδιο του «Τhe Shop» να τους αποκαλεί «ρατσιστές όσο δεν πάει».

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x