NBA

Απολογήθηκε στους συμπαίκτες του ο Γκριν και τίθεται εκτός για μερικές μέρες

Τον γύρω του κόσμου έκανε ο καυγάς του Ντρέιμοντ Γκριν και του Τζόρνταν Πουλ. Ο Βετεράνος φόργουοντ απολογήθηκε στους συμπαίκτες του και με δική του πρωτοβουλία μένει εκτός Γουόριορς για λίγες μέρες.

Σάλος ξέσπασε στο παγκόσμιο μπασκετικό στερέωμα ο διαπληκτισμός του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ στην προπόνηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο βετεράνος φόργουορντ επιτέθηκε ανύποπτα στον νεαρό αθλητή, προκαλώντας εντάσεις στο σύνολο των ''πολεμιστών''.

Ο Γκριν απολογήθηκε σήμερα (8/10) μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του και πήρε πάνω του ολόκληρη την ευθύνη. Παράλληλα, θα μείνει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με δική του πρωτοβουλία, προκειμένου να βρει γαλήνη μέσα του και να συνειδητοποιήσει πλήρως τις συνέπειες των πράξεών του .

«Δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι. Ζήτησα συγγνώμη τόσο από τον Πουλ όσο και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Νιώθω απίστευτη ντροπή. Όχι, μόνο για μένα αλλά και για τον Πουλ που ήταν… θύμα της κίνησής μου και για τον οργανισμό των Γουόριορς. Όλοι οι συγγενείς του είδαν το βίντεο. Αν το είδε η μητέρα μου, ξέρω προκαταβολικά πως νιώθει», ήταν τα λόγια του τετράκις πρωταθλητή κόσμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x