NBA

Ντουράντ: «Θα μπορούσαν να μου αποσύρουν τη φανέλα οι Γουόριορς»

Ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε πως όσα πέτυχε με τους Γουόριορς θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν ενδεχόμενη απόσυρση της φανέλας του από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.

Η πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας και... βάλε στο NBA, ήταν αυτή του Κέβιν Ντουράντ στους Γουόριορς.

Ο «KD» αποφάσισε, λίγους μήνες αφού οι Θάντερ αποκλείστηκαν με οδυνηρό τρόπο σε Game 7 από τους Γουόριορς, να περάσει στην απέναντι πλευρά, με πολλούς να τον κατηγορούν για «προδοσία» και τον ίδιο να γίνεται... persona non grata στην Οκλαχόμα.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το πέρασμα του Ντουράντ από το Σαν Φρανσίσκο ήταν επιτυχημένο. Οι Γουόριορς κατόρθωσαν να πάρουν με άνεση συνεχόμενους τίτλους (2017, 2018), με τον «Slim Reaper» να αναδεικνύεται MVP των τελικών σε αμφότερες τις χρονιές.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ντουράντ θεωρεί πως όσα πέτυχε με τους Γουόριορς θα δικαιολογούσαν ενδεχόμενη απόσυρση της φανέλας του από την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ. «Κοιτάξτε τα γεγονότα. Αυτά θα επέτρεπαν να αποσυρθεί η φανέλα μου, σωστά; Λατρεύω αυτόν τον οργανισμό. Λατρεύω τον χρόνο μου εκεί, σοβαρά. Ο κόσμος δεν πρέπει να το αμφισβητεί, επειδή έφυγα από εκεί», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ντουράντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x