NBA

Ντουράντ: «Είχα συναντήσει τον Άνταμ Σίλβερ και μύρισε τη μαριχουάνα πάνω μου»

Με αφορμή την αφαίρεση της μαριχουάνας από τη λίστα των παράνομων ουσιών για τους παίκτες του ΝΒΑ, ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε μία ιστορία με τον Άνταμ Σίλβερ.

Μια ιστορία από τα... παλιά αποκάλυψε ο Κέβιν Ντουράντ, με αφορμή την αφαίρεση της της μαριχουάνας από τη λίστα των παράνομων ουσιών για τους παίκτες του ΝΒΑ.

Πλέον, όσοι αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ θα μπορούν να κάνουν ελεύθερα χρήση της, κάτι που συνέβαινε ήδη από αρκετούς εξ αυτών. Ο αστέρας των Σανς ανέφερε πως κάποια στιγμή στο παρελθόν τον είχε καταλάβει ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

«Με το που μπήκα στην αίθουσα για να συναντήσω τον Άνταμ Σίλβερ, αμέσως μύρισε τη μαριχουάνα πάνω μου. Οπότε δεν είχα και πολλά να πω. Κατάλαβε την κατεύθυνση προς την οποία πήγαινε το πράγμα, άλλωστε πλέον όλοι κάνουν χρήση μαριχουάνας, για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι σαν το κρασί. Παλαιότερα σε στιγμάτιζαν, πλέον αυτό έχει αλλάξει στη χώρα και σε όλο τον κόσμο. Ούτως ή άλλως δεν σε επηρεάζει με αρνητικό τρόπο», ήταν τα λόγια του Ντουράντ σε αμερικανικό Μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x